Laten we eens wat meer vertellen…

Kennis en informatie heeft pas waarde als je het benut!
Wij zien kennis en informatie ‘op de plank’ liggen die niet wordt benut. Omdat het niet openbaar is, het niet te vinden is of onbekend is. Het wiel wordt keer op keer opnieuw uitgevonden. Veel tijd, geld en energie gaat verloren aan het leren spreken van elkaars taal en het opdoen van kennis.

Door het versnellen en effectiever maken van dit proces kunt u kansen benutten, tijd en geld besparen. Wij helpen u daarbij, door het leerproces te stimuleren, door het samenbrengen van mensen, het ontsluiten van data en het communiceren hierover. Daarmee creëren wij het benodigde inzicht om bijvoorbeeld tot één gebiedsaanpak te komen, of om kennisdoorstroming binnen een organisatie te verstevigen.

KennisCommunicatie stelt scherp op kennis, informatie en communicatie. Vanuit onze jarenlange ervaring bij innovatieprogramma’s en in de advieswereld bieden wij een unieke combinatie van gezond verstand en toegang tot de kenniswereld. Wij beschikken over brede kennis van en netwerk binnen de werkvelden milieu, energie, omgevingsmanagement, geo-informatie en water. Wij begrijpen uw uitdagingen en brengen onze ervaring mee in het optimaliseren van uw kennisprocessen. Wij spreken de taal van deze werkvelden en treden op als tolk zodat kennis en informatie daadwerkelijk toegepast wordt en niet op de plank blijft liggen.

Missie KennisCommunicatie

Het stimuleren van het gebruik van beschikbare kennis en informatie.
Mooi verpakt met een heldere boodschap.

De mensen achter KennisCommunicatie

Ingeborg van Oorschot
Ingeborg van Oorschot
Diane Zijderlaan
Diane Zijderlaan

KennisCommunicatie beschikt over een groot netwerk van freelance professionals. Zij ondersteunen ons waar nodig.